3.6.10

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το γήπεδο βρίσκεται στην Κοζάνη, 490 χλμ βόρεια της Αθήνας και 115 χλμ δυτικά της Θεσσαλονίκης. Η πόλη αυτή της Μακεδονίας διαθέτει αεροδρόμιο, ενώ μπορείτε πάτε εκεί και σιδηροδρομικώς. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Κοζάνης, στο δρόμο που οδηγεί προς Λευκοπηγή και Αιανή, αλλά και προς Σιάτιστα. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό εύκολα με τα πόδια, μιας και η απόσταση από το κέντρο της πόλης καλύπτεται περπατώντας μέσα σε 15 λεπτά.Κτίστηκε το: 1955 (Τελευταία ανακατασκευή το 1986)
Ρεκόρ θεατών: 6.960 (Κοζάνη - Εορδαϊκός, το 1983)
Έδρα: Κοζάνη (Γ' Εθνική) Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο Κοζάνης είναι μέρος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) της πόλης, μαζί με το Κλειστό Γυμναστήριο "Ιωάννης Σκαρκαλάς" και το κολυμβητήριο, που βρίσκονται ακριβώς δίπλα του. Οι εγκαταστάσεις του σταδίου είναι σχετικά υποτυπώδεις. Διαθέτει μία και μοναδική κερκίδα, στο κέντρο της οποίας υπάρχουν περίπου 1.000 πλαστικά καθίσματα. Στα τέλη του 2004 κατασκευάστηκε και στέγαστρο που καλύπτει περίπου 600 από αυτές τις θέσεις στα "επίσημα" του γηπέδου.
(Παρά όμως τα παραπάνω στοιχεία στα οποία πρέπει να προσθέσουμε και τον ηλεκτροφωτισμό που εχει εγκατασταθεί απο την εταιρια ΑΣ.ΠΑ.ΤΕ ΑΤΕ ,μηχανικος εργου ο Αντωνελης Κων/νος και εργοδηγος ο Ρουσοπουλος Νικος ), Το στάδιο ανήκει στο Δήμο Κοζάνης.